Ny resa till Sydfrankrike 2015

Ny resa till Frankrike 2015, med superpris och slottsboende!!!

Reseprospekt (pdf)
Resevillkor (pdf)

OBS! RESAN ÄR FULLBOKAD

Alkemiska Akademin har nu glädjen att presentera vårens alkemiska resa till Sydfrankrike! Vi har gjort vårt yttersta för att kunna erbjuda en fantastisk och oerhört prisvärd pilgrimsfärd med slottsboende och besök på några av världens mest vackra och heliga platser. Resans utgångspunkt är Beziers, som Ryanair erbjuder billiga direktflyg till, om man bokar i god tid. Sedan väntar ett fyra dagars initiationsäventyr i katarlandet norr om Carcasonne, med alkemiska föredrag, meditationer och ritualer…

lastours

En heldag utforskar vi och gör ceremonier i det förunderligt vackra och häpnadsväckande Lastour.  Med sina fyra katarborgar Cabaret, Surdespine, Quertinheux and Tour Régine, som alla bär mycket olika krafter, blir det en invigning i den hemliga läran som leder oss fram till trubadurborgen Cabaret där vi firar Alkemisternas hov. Nere i den pittoreska byn finns fortfarande alkemiska ugnar kvar samt en gourmetrestaurang.

Vi kommer också tränga in i de undergörande mysterierna kring gudinnans återuppståndelse i Notre Dame du Cros, som ursprungligen sägs vara helgad Maria Magdalena. Denna vackra och ytterst heliga plats som bl. a omnämns i det mystiska dokumentet Den röda ormen har ett visdomstempel där det heligt femininas hemligheter visas i öppen dager. I skogen intill kommer vi vandra längs den ovanliga korsvägen som leder fram till Gudinnans kröning, varefter vi renar oss i den heliga källan vid Artemis/Minervas helgedom som för oss in i dagvardsmysterierna.

Däremellan har vi en hel (!) retreatdag, vilket bara det är unikt för våra alkemiska resor. Naturvandringar, meditationer och kanske bad i poolen efter en tennismatch?! Ja, allt efter dina önskemål.notre dame du cross

Resan avslutas med det magiska Carcassonne och många tillfällen för gyllene shopping.

Under hela vistelsen bor vi på ett underskönt slott som ligger i en 100 hektar stor park med ett kapell från 800-talet. Här finns en infinitypool, en tennisbana och 7 hektar stora vingårdar, varför de naturligtvis har ett eget slottsvin. I närheten finns gamla visigotiska gravar och kyrkor. Vi kommer bo i vackert inredda lägenheter i slottet som erbjuder självhushåll och har exponerade stenväggar och takbjälkar. Alla lägenheter har en terrass eller en trädgård, samt vardagsrum, många med öppen spis, och utsikt över slottets ägor. Fullt utrustat kök är standard.

Frukost och picknicklunch inköper och lagar varje deltagare själv. Middag kan avnjutas i slottets restaurang eller lagas själv.

Datum: tisdag 28 april – lördag 2 maj, 2015.

Pris: Boka-tidigt-pris: endast 7900 kr för anmälningar senast 15 november (exkl flyg), ordinarie 8900 kr. Begränsat antal deltagare, så boka omgående!

I resan ingår del i dubbelrum, alla biltransporter och inträden samt initierad guidning.

Anm.avg: 1500 kr.

Bg: 5368-7182

Flyg: Ryanair erbjuder direktflyg för ca 1300 kr t/r!
Gå in på Ryanairs hemsida (http://www.ryanair.com/se/

Välj utresa Skavsta och reseort Frankrike/Beziers
Välj utresedatum 28 apr 2015 och hemresa 2 maj 2015. (Det finns endast 1 flyg varje dag.)

Varma hälsningar,

Katarina & Tommy

Marias återuppståndelse

/2014-10-03