Portugal 2019

Alkemisk resa till Portugal 2019 – invigningens mysterier

Hjärtligt välkommen till en helt magisk resa där vi utforskar och uppenbarar Portugals mest sköna och esoteriska platser. Resans tema är de fördolda invigningsmysterierna som förmedlar den alkemiska återuppståndelsens hemliga men verkliga innebörd.

Begränsat antal platser så boka snarast på info@alkemiskaakademin.se

Vi har fått så många förfrågningar på datum när denna resa ska bli av så vi har nu glädjen att meddela att den kommer bli den 14-19 oktober 2019 då det ännu är skönt väder i Portugal! Schemat är ännu preliminärt men kommer att spikas efter påsk då alkemisterna på plats kommer att lägga upp hela programmet. Flyg till Lissabon finns för 2000 kr just nu och vi kommer maila dig rekommenderade tider efter bokning.

Vi planerar öppna resan i det vackra Lissabon med en härlig afton med god mat och kanske lyssna till den typiska Fado-musiken för att verkligen öppna upp oss inför den portugisiska etern. Lissabon ligger mycket vackert på sju kullar vid nordsidan av viken Mar del Palha där floden Tejo har sitt utlopp i Atlanten och har en alldeles egen atmosfär som gör att man tror sig befinna sig i en vacker film.

Följande morgon kommer vi utforska stadens sevärdheter varefter vi framåt eftermiddagen beger oss till Sintra som är en av Portugals mest pittoreska och vackra byar. Där finns trädgårdar, hundratals magiska träd och gamla palats som ger en inblick i självaste älvriket.

Här kommer vi besöka Sintras förunderligt esoteriska Quinta Da Regaleira park som är som att stiga in i en annan värld. Du kommer här ges en inblick i de hemliga invigningsmysterierna och själv kunna bli den som som invigs i Sintras initiationsgrotta i många nivåer. Du kommer att få utforska dess tunnlar, labyrinter och söka förstå alla dess gåtor och symboler som är hämtade från mytologins och i från Tempelriddarnas hemliga lära.

Två nätter bor vi i det natursköna och mystiska Sintra varefter vi färdas norr om Lissabon till Tempelriddarnas stora fäste i Tomar med sitt imponerande slott och kloster Convento de Cristo. Tempelriddarna utplånades aldrig i Portugal utan Orden bytte endast namn och Tomar bär än i dag på mysterierna kring Tempelriddarnas hemliga mission som vi kommer att fördjupa oss i här. Tomar eller Tamar brukar också uppmärksammas för att det är namnet på Jesus och Maria Magdalenas dotter … Måhända endast en tillfällighet men de gudomliga barnen är just nycklar till Tempelriddarnas mystiska skatt!

Pris för guidning, ceremonier, alkemisk fördjupning, resekompendium, meditationer och bokningsservice är 6900 kr. Betalas senast en månad före avresa.

Hotell och inträden tillkommer till självkostnadspris och en prel. kostnad av 5000 kr för del i tvåbäddsrum. Enkelrum kan bokas i mån av plats och emot tillägg på ca 2500 kr. Betalas senast två månader före avresa.

Kostnad för biltransport tillkommer på 1200 kr och betalas kontant på plats.

Du bokar och bekostar själv ditt flyg till Lissabon efter rekommenderade tider nedan. (Ca 2000 kr just nu)

Anmälan sker till info@alkemiskaakademin.se och vid bekräftad plats görs en anmälningsinbetalning 1900 kr ( återbetalas ej vid avbokning) till bg: 5061-6168
Först då är din plats bokad!

Vi hämtar och lämnar i anslutning till flygtiderna nedan!
Om du vill tillbringa lite längre tid i Lissabon som vi startar i så finns morgonflyg och då möts vi upp på hotellet.

https://www.flygresor.se/showresult.php?id=488642355&filter=eyJudW1TdG9wcyI6IjAifQ%3D%3D

Utresa (direktflyg)
Stockholm Arlanda (ARN)
Må 14 oktober, 2019, 13:50
Lissabon (LIS)
Må 14 oktober, 2019, 17:15
TAP Portugal
TP783
Hemresa (direktflyg)
Lissabon (LIS)
Lö 19 oktober, 2019, 17:50
Stockholm Arlanda (ARN)
Lö 19 oktober, 2019, 23:00
SAS
SK2904
Restid: 4h 25min (direktflyg) Restid: 4h 10min (direktflyg)
Resan består av två separata enkelbiljetter
2 056 SEK
Pris per vuxen

Hjärtligt välkommen med på en magisk och alkemisk resa!
Katarina & Tommy