Slottsweekend på Görvälns slott 2022 – Smaragdtavlans grönskande alkemi

Till alla er som efterfrågat sommarens alkemiska resa, nu är den satt! (Englandsresan planeras till augusti 2023 då det lugnat ned sig där förhoppningsvis.)

De senaste somrarnas svenska slottsresor har varit mycket uppskattade och gett mersmak. Sommarens resa blir därför en makalös workshop och slottsvistelse på temat Smargadtavlan – skapelsens kod och den gröngivande kraften!

Den 1-3 juli åker vi till Görvälns Slott, strax utanför Jakobsberg, och dess fantastiska naturreservat för att ge oss hän i naturens magi, smaragdens helgade vibration och fördjupad alkemi utifrån Tabula Smaragdina.

Skapelsens alkemiska kod kommer ligga som en ram över hela helgen och vi kommer omfamna den i både kropp, själ och ande på magiska platser som väcks genom myter och legender.

Lucifer/as smaragd söker åter sin rätta plats i helheten och då kan en helande frekvens skapa en harmoni i både vårt liv och på Moder jord.

Vi kröner helgen med guldålderns manifestation i slottsparken.

Vi startar upp med en gemensam picknick på eftermiddagen på Frejas dag då vi öppnar portalen och firar och fördjupar oss i gudinnans fruktbara och rejuvenerande grönska och magi. På kvällen finns möjlighet till bad för den som önskar vid slottets egen badplats. Och sedan festligt umgänge ute i sommarkvällen eller kanske en god drink i de vackra slottsrummen.

På lördagen efter frukost beger vi oss på vandring genom det vackra naturområdet till fornborgen Gåseborg – Vanernas rike och fornborg – där ovan möter nedan och inom möter utom. Imagination, ritual, örtarbeten och alkemisk fördjupning bjuds det på här.

På kvällen blir det lyxig slottsmiddag som följs av sprudlande umgänge med oraklets tarot, spirituella samtal och biljard för de som önskar.

Söndagen helgas smaragdens kraft och guldålderns manifestation.

Vi planerar två nätter på slottet för de som önskar men det går också att delta i helgen utan att bo kvar eftersom det är beläget så nära stan.

Anmälan och pris
Kostnad för denna magiska 3 dagars resa (fredag kl 16-söndag kl 16) med föredrag, ritualer, guidning, imaginationer och äventyr är 4200 kr. Vi erbjuder dig 300 kr rabatt på de 8 första bokningarna! Begränsat antal deltagare.

Anmälan per mail till info@alkemiskaakademin.se samt anm. avgift 1900 kr. Resterande kostnad 2000 kr om du du bokat tidigt och annars 2200 kr betalas till bg Alkemiska Akademin 5061-6168 senast 25 juni eller kontant på plats.

Hotell och mat betalar ni själva vid ankomst till slottet.

Du bokar själv (snarast så det inte blir fullbokat) ditt rum på slottet via ex booking.com eller direkt på slottets hemsida. Om du vill ha hjälp med att hitta en rumskompis så hör av dig så ska vi göra vad vi kan.