Ett alkemiskt årshjul

Sophiatemplet och Alkemiska Akademin erbjuder dig som vill ha mer alkemi, magi och helgad kraft i ditt liv en prenumeration på alkemiska paket med en tillhörande nyskapad imagination för att inspirera till årets stora högtidsfester. Du får ett paket postat till dig inför sommarsolståndet, höstdagjämningen, vintersolståndet, vårdagjämningen och för att knyta ihop det alkemiska året i en kvintessens kommer ett sista paket inför sommarsolståndet 2023. 

Imagination

Paketen innehåller minst ett alkemiskt elixir med instruktioner och därtill växlande efter säsong smörjelseolja, salter, örter, medaljonger, magiska tips, kristaller och annat härligt som hjälper dig att alkemiskt fira årets högtider. Du kan bruka det själv eller tillsammans med andra i ett firande.

Tillsammans med paketet får du en länk till en imagination som öppnar portalen in i respektive årstidsfest och som stärker ditt personliga alkemiska arbete. Genom ett alkemiskt årshjul får du också en kontinuitet i din andliga process som är främjande för transformation och positiv utveckling.

Ett alkemiskt årshjul med fem paket samt 5 imaginationer kostar 2500 kr. Du kan även beställa ett paket för 650 kr. För att ta del av detta erbjudande maila namn och adress till: katarina@sophiatemplet.se så får du kontouppgifter. Antalet är begränsat så det är först till kvarn … Välkommen att vara med och skapa en mer gyllene era!

Tempelprästinnan 20220404