Slottsweekend på Rosersbergs slott

Vi har glädjen att erbjuda en härlig weekend-resa den 7-9 augusti till det magnifika Rosersbergs slott, en halvtimme utanför Stockholm. Start fredag 7 augusti kl 15 och avslutning på söndag 9 augusti ca 16. Du kan ta dig dit med pendel till Rosersberg och kort uber/taxi-resa eller halvtimmes promenad.

På slottet får man en känsla av att befinna sig i Frankrike under det att man utforskar Hertig Karls (senare Kung Carl XIII) och Hedvig Elisabeth Charlottas invigningstraditioner och vackra miljöer. De är två av den svenska esoterikens absoluta förgrundsgestalter och vi planerar en vistelse kring magi, alkemi och kabbala som de båda två praktiserade. Slottsägorna och naturen vibrerar av en magisk eter och i initiations-grottan planerar vi en esoterisk ritual kring det eviga ljusets mysterier. Slottets samlingar och guidade turer är inte öppna i år pga av Corona-läget men vi kommer utforska dess skatter på annat sätt och då inte minst trädgården och det stora naturområdet.

Därtill utsökta franska middagar gör detta till ett litet paradis för alkemister och esoteriker. På kvällen finns möjlighet till biljard och umgänge i den trevliga slottsbaren.

Kostnad för denna magiska 3 dagars resa med föredrag, ritualer, guidning, imaginationer och äventyr är 3900 kr för er som bokar senast 10 juli. Ordinarie pris 4200 kr.

Rosersbergs slott har just nu ett förmånligt erbjudande om 20% rabatt för två nätter med frukost och tvårätters middag som vi råder er att boka snarast eftersom det nog kommer bli högt tryck på möjlighet till semester i Sverige i sommar. Erbjudandet ligger nu på 3992-4792 för dubbelrum – två nätter inklusive frukost och 2 rätters middag för två personer. Ordinarie pris 4990-5990 kr. Detta erbjudande finns på slottspaket:
https://online.bookvisit.com/package/choose-room?channelId=87f4c746-9c4f-4d05-8ad1-f7de8c1b2369&packageId=b8be93fa-9713-4bc0-9b79-c26257106e39
Även enkelrum finns i detta erbjudande från 2872-3672 för två nätter med frukost och två-rätter middag.

Du bokar själv ditt rumspaket via deras hemsida (de har även paket med tre-rätters middag och bubbel för den som vill lyxa till det ordentligt!).

Vill du ha hjälp med att hitta någon att dela rum med så kontakta oss så hjälper vi till så gott vi kan.

Anmälan per mail till info@alkemiskaakademin.se
Hotellpaketet betalar ni själva vid ankomst till slottet.

Soliga alkemisk hälsningar,
Katarina & Tommy