Graalresa till Avalon

Så var vi äntligen åter på Graalens pilgrimsfärd till Englands heliga platser. Resan hade blivit uppskjuten flera ggr pga av pandemin men nu var vi 19 pilgrimer som möttes upp på Bristol flygplats för att bege oss till vårt första stopp som var Stanton drews stencirklar.

Det är en dold pärla som har Englands näst största stencirkel efter Avebury. Området har tre stencirklar och geofysiska undersökningar 1997 visar att det innanför den fanns nio koncentriska ringar av ekstolpar (400-500 st) samt ett dike som dateras till 3500 f.v.t.

Alla deltagare fick det mestadels nyskrivna kompendiet på 80 sidor, en anteckningsbok och sin egna lilla graal som skulle brukas för alkemiska elixir under resan. Därefter egentid att förnimma platsen, dess energier och tala och lyssna till de levande stenarna …

Läs mer här …