Slottsweekend på Åkeshofs slott 2021

Som ett glädjens bud har vi nu nöjet att erbjuda en underbar slottsweekend på Åkeshofs slott den 2-4 juli 2021, inspirerade av Shakespeares En midsommarnatts dröm. Det är ett vackert lite bortglömt 1600-tals slott i Judarnskogens naturreservat där vi befinner oss på den forna havsbottnen och kan uppleva elementarrikets magiska krafter. Det är lätt att ta sig dit med bil eller gröna linjens tunnelbana till Åkeshovs station, vilket är en fördel i dessa tider.

Vi planerar en långhelg i den natursköna omgivningen kring älvrikets elementarväsen och den magiska etern för att väcka upp och stärka den rejuvenerande eterns fruktbara krafter inom oss. Därtill sköna bad i sjön i skogens mitt eller även Mälaren, härliga frukostar och slottsmiddagar, biljardspel, Tarot och spirituellt samkväm samt tid för begrundan gör att vi tillsammans kan njuta av det forna Edens lustgård

Judarnreservatets magiska natur har genom historien setts som en plats där jättar vistas som vi ser i Jättekastens stora stenar. Otaliga är legenderna om andar som likt ljusväsen stigit upp ur sjön och vi finner en kultplats där man offrade för fruktbarhet. Som ni kan ana inspirerades vi här till att samlas för kraftarbeten och ritualer i den magiska trollskogen där vi säkerligen kommer möta både Pan och Älvornas drottning.

Det vackra Rokokoslottet har en grönskande restaurang – Råkoko med fokus på naturens närproducerade grödor och vi har provat deras fantastiska vegetariska rätter. Det finns även utsökt kött och fisk som tillval.

Bokning av Slottsboende
Ni bokar själva boende på slottet genom ex booking.com eller slottets hemsida. Slottet har inte så många rum och det kommer nog bli stort tryck på Sverigesemester i år så vi råder er att boka omedelbart. Det är också väldigt prisvärt jämfört med andra slott. Pris (på booking.com) dubbel/tvåbäddsrum för två nätter inklusive frukost 2430-2790. Enkelrum två nätter 2070 kr. Vill du ha hjälp med att hitta någon att dela rum med så kontakta oss så hjälper vi till så gott vi kan.

Varmt välkomna!