Graalsresa till England 2015

Kära alkemister!

Vi har nu bokat datumen för nästa års graalsresa till England; 3-7 augusti 2015.

Direktflyg Stockholm-Bristol finns för ca 1600 kr.

http://www.flygresor.se/showresult.php?id=73120772

Det blir underbart att helhjärtat kunna ägna sommarens resa åt den heliga graalens fullkomnande alkemi! Det blir en magisk pilgrimsfärd längs med Graalriddarens och Graaljungfruns heliggörande väg.

Vi stiger in i urdjupet av graalstraditionen i Aveburys och West Kennets makalöst transformerande krafter och låter urstavens mystik i Stonehenge uppenbaras genom Druidens visdom.

Under resan fördjupar vi oss också i Josef av Arimateas och Maria Magdalenas hemliga alkemi i Glastonbury Abbey som också förmedlas i graalsmystiken kring Riddarna av Runda bordet som Kung Artur, Drottning Guinevere och Morgana förmedlar.

Vi låter svärdet och Glastonbury Tor förenas med bägaren och källan i Chalice Well… den röda och den vita källan förenas i det alkemiska bröllopets ceremoni. Och framförallt låter vi oss vägledas av The Lady of the lake… visdomens gudinna Sophia som bringar enhetens svärd till den kallade! Hjärtligt välkommen att åka med!

Resan motsvarar modul 1 och 2 på graalsriddareutbildningen men är en fristående utbildningsresa öppen för alla.

Pris för utbildning, alla transporter och inträden i England 6600 kr. Flyg, mat och logi tillkommer. Vi kommer boka rum i Glastonbury för de som önskar (ca 2500 kr för boende), annars kan man boka själv centralt. Begränsat antal deltagare, anmälning till info@alkemiskaakademin.se och inbetald anm.avgift 1600 kr.

Varmt välkomna!

Glastonbury Tor