Alkemisk resa till Sydfrankrike 2018

Bästa Pilgrimsvänner!

Många har redan hört av sig angående datum för nästa års resa och den blir den 28 maj-2 juni då det brukar vara härligt försommarväder i Sydfrankrike!

Vi kommer att bo fem nätter i vår franska högborg Maison Templiere med sin undersköna miljö vid floden mellan bergen och därtill en fantastisk personal och god och prisvärd mat.

Det är som vanligt först till kvarn. Frankrikeresorna har varit mycket populära och snabbt bokats upp så anmäl dig snarast om du säkert vill få en plats!.

JUST NU HAR VI BOKA-TIDIGT-RABATT PÅ 500 KR PÅ DE 8 FÖRSTA BOKNINGARNA!

Det kommer bli en riktigt spännande och heliggörande mysterieresa kring guden och gudinnans hemliga lära, arken och det alkemiska bröllopet.

Vi kommer prel besöka:

ARQUES – KATARERNA OCH DE EGYPTISKA MYSTERIERNA
I den lilla byn Arques fanns en gång i tiden arken/graven som är en av grundpelarna i den hemliga läran. I byn finns även många fynd kring den egyptiska traditionen och i dess slott kommer vi både uppleva och arbeta med katarernas och de egyptiska mysteriernas skatter. Vilket slott, litet i det yttre men gigantiskt i det inre! Vi längtar redan nu till den ceremoni vi har planerat för nästa år…

RENNES-LES-BAINS & FONTAINE DES AMOURS
Vi kommer återvända till Rennes-les-Bains – Drottningens bad – vid de två floderna efter några års uppehåll och där utföra en kraftfull och transformerande rit på Isis magiska stentron samt dop(p) i kärlekens magiska källa – Fontaine des amours.

RENNES-LE-CHATEAU
I Rennes-le-Chateau – Drottningens slott – kommer Maria Magdalenas och gudinnans heliga kvintessens och alkemiska lära uppenbaras och ceremonielt brukas. Detta är en alkemisk/magisk kraftplats där alla kommer kunna fördjupa sin förståelse om varför den hemliga läran är fördold och vad dess skatter egentligen är. Det blir ett mysteriedelux… på denna hjärtplats som vi nu känner på djupet efter alla års alkemiska arbeten här.

Eventuellt kommer vi även besöka närliggande byn COUSTAUSSA där prästen blev mördad för det han visste och som är en viktig pusselbit i det stora mysteriet som dessa legendariska orter och dess förvaltare uppenbarar på olika sätt. Vi har kontakt med väktaren och ska se om denne tar emot en grupp.

BUGARACH – DET HELIGA OCH UPPOCHNEDVÄNDA BERGET
Vi kommer bege oss till Bugarach heliga berg, älskat av ufo-fanaster och inspiration till Jules Vernes Resa till jordens mittpunkt. Legender beskriver det som transfigurationens berg och en plats där tiden upphör. Vi kommer besöka Bugarach kyrka med många ovanliga ikoner kring den hemliga lärans mysterier. Kyrkan har genomgående ett fokus på Alfa & Omega, barnet och graven. Frågan är också om det Jesusbarn vi här möter är ett gossebarn eller en liten flicka?

ALET-LES-BAINS & DEN LEVANDE GUDENS KAPELL
Vi kommer utforska ruinen mitt i Alet-les-Bains som är en kraftfull energiplats med sitt Mikaelstorn och därtill kyrkans alla skatter. Vi äter lunch på klosterhotellet i byn som Nostradamus familj bott på och som sannerligen har en eter av orakel och uppenbarande krafter! Vi kommer färdas upp på det heliga berget med många legender om att Jesus varit här på ett eller annat vis. I den levande gudens kapell kommer vi fira vår alkemiska bröllopsceremoni som förenar gud och gudinna i den heliga arken.

En halvdag är avsatt för egen tid för meditation och begrundan och där man kan ta ett dopp i poolen eller floden eller vandra i det undersköna landskapet.

Detta är visionen kring nästa års magisk-alkemiska resa som kommer kretsa kring Guden och Gudinnans väg och ark i det heliga landskapet! Det blir en resa kring de eviga mysterierna som tar sin utgångspunkt i berget där det eviga ljuset kom till jorden!

Vi bjuder härmed in till en mysterieresa till den hemliga lärans mest heliga och mystika platser! Därtill den sköna franska naturen, vårt underbara boende Maison Templiere samt det franska kökets läckerheter göra detta till en fröjd för både kropp,själ och ande! .

Hjärtligt välkomna,

Katarina & Tommy

www.alkemiskaakademin.se

Pris: 6900 kr varav 1900 kr betalas i anmälningsavgift till bg 5061-6168 Alkemiska Akademin

Maila info@alkemiskaakademin.se för att bekräfta att det finns plats. Resterande belopp betalas senast 31 mars 2018. I kostnaden för denna makalösa färd längs med Hjärtats väg ingår utbildning, utbildningsmaterial, initierad vägledning, unika ritualer och meditationer, hotellbokningsservice mm

Boendekostnad och inträden tillkommer och kostar 4200 kr för del i dubbelrum samt festmiddag och del i trippelrum kostar 3300 kr vilket vi ber dig betala till Akademin senast 31 mars. Enkelrum kan bokas i mån av plats och med tillägg.

Transportkostnader om 1200 kr tillkommeroch betalas kontant på plats.

Du bokar själv flyg (ca 2000 kr) efter rekommenderade tider. Vi hämtar och lämnar på Tolulose flygplats i anslutning till dessa tider. Om du kommer andra tider eller planet är försenat så ansvarar du själv för att ta dig till eller från vårt boende nära Quillan.

Det är begränsat med platser så anmäl dig snarast för att uppleva denna heliggörande resa! Hjärtligt välkomna!

Aktuellt
  • Lör 20/1/2018: Alkemiutbildning helg 1
  • Lör 5/5/2018: Alkemiutbildning helg 2
  • Mån 28/5/2018: Alkemisk resa till Sydfrankrike 2018
WPEC is proudly sponsored by
True Media Concepts
Nyhetsbrev
Visdomsord
“FILOSOFERNA säger med kraft och fog
Att två djur finnes i denna skog:
Den ena ståtlig, vacker och frisk som dagg,
En stor och mäktig kronhjort utan slagg;
Den andra en enhörning som det vita påvisar,
De ligger bägge dolda i skogen som vi prisar.”
- Abraham Lambspring Lambsprings Bok