Alkemisk ritualworkshop i naturens ljus

Alkemiska Akademins efterfrågade sommarworkshop kommer kretsa kring alkemisk ritual under helgen 26-27 augusti 2017! Utfrån den heliga konsten kommer vi fördjupa oss i ritualens magiska uttryck under kreativa och glädjefulla former. Just nu har vi 500 kr i boka tidigt rabatt!

Under två heldagar i Akademins sommartempel i ett underskönt naturreservat nära Landfjärden Södra. (30 min med bil från stan och det går att resa kommnualt) får du lära dig den alkemiska ceremonins teori, konst och utförande av initierade lärare.
Sommarens workshop är en fristående fortsättning på förra sommarens roliga och mycket uppskattade workshop kring ritualens magi. Utmärkt för dig som gick den men öppen för alla som vill utforska ceremonins mysterier utifrån ett alkemiskt perspektiv i en härlig gemenskap.

Du får lära dig ritualteknik och ges en förståelse för hur de alkemiska operationerna och processerna verkar ceremoniellt. Du får också pröva och utforska den alkemisk teaterns stora möjligheter att nå ett kreativt uttryck bortom egots begränsande röst som vi använder oss av i våra Mysteriespel.

Under helgen skapar vi och förmedlar alkemiska ritualer för transformation och heliggörande av alla närvarande liksom skapelsen.

Vårt arbetssätt är en förlängning av de gamla egyptiska och grekiska mysterieskolornas tradition. Det var den esoteriska rit i vilken mysterierna iscensattes och förmedlades för de invigda. Det vi kallar västerländsk teater uppkom i Grekland och var en exoterisk iscensättning för folket men där man även sökte nå en katarsis dvs rening för åskådaren. I Europa på medeltiden var det ur kyrkans mysteriespel som teatern sedan tog sin form och växte upp ur.

Ledmotivet i denna alkemiska ritualworkshop är att lära ut hur valda krafter förkroppsligas eller åkallas så att en verklig transformation av både de som leder och de som deltar sker.

Vi eftersöker då ett växande bortom begränsningar om vem vi är och vad vi bör göra. Denna rituella praktik gör det möjligt att mycket snabbt kunna passera det begränsade lilla jaget för att erhålla, uppenbara och nedkalla hela självets vidd och det gudomligas djup och kärleksfulla visdom. Vi kan då i en människa omfamna hela kosmos.

Pris 3200 kr för hela helgen och då ingår allt material och glutenfritt utsökt fika.

Just nu 500 kr boka tidigt rabatt fram till 15 april!

Det går att förboka till Erikas utsökta vegetariska lunch för 100 kr/dag eller ta med egen lunch som inte kräver uppvärmning och kyl! Kaffe, te och fika ingår!

Anmälan maila: info@alkemiskaakademin.se och vid bekräftad plats en inbetalning 700 kr i anmälningsvagift till Alkemiska Akademin bg 5061-6168..

Hjärtligt välkomna till en gudomligt kul helg i naturens kraft och ljus!
Katarina, Tommy och Erika

Aktuellt
  • Lör 26/8/2017: Workshop: Alkemisk ritual
WPEC is proudly sponsored by
True Media Concepts
Nyhetsbrev
Visdomsord
“Det kan gå många år tills en ny stjärna föds.”
- Paracelsus