Det flammande hjärtats resa

Sydfrankrike 29 maj – 3 juni 2017    OBS! Fullbokad!

Hjärtlig välkommen med på nästa års alkemiska resa till Sydfrankrike då vi besöker Montsegur, Puilaurens, Svarta Madonnan i Limoux, Den gröna labyrinten Nebias, Rennes-le-Chateau och sagostaden Foix!

Vi börjar vår resa hos Svarta Madonnan – Notre Dame de Marceille för att likt alkemister och riddare genom alla tider helga vårt verk och välsignas av den Svarta Urmodern.

Med stor glädje återvänder vi till det mest heliga Graalberget av dem alla – Montsegur! Den heliga graalens sägs finnas i Montsegurs innandöme ända sedan Sophias vita duva sänkte ner den där för beskydd undan söndrande makter… Där kommer vi utföra den heliga graalens stora ceremoni när vi nu kallats åter av Esclarmonde av Foix – Världens ljus – till denna mission.
Hon stod bakom byggandet av katarfästet på Montsegur och var en av katartraditionens största ledargestalter. Vi kommer också hedra alla katarer vid bergets slänts minnesmärke som gick i elden för sin tro på Kärlekens Kyrka.

Vi planerar också att för första gången besöka den efterlängtade katarborgen Puilaurens – ett av graalriddarnas fästen som genom att det tillhörde Aragonsläkten kunde fungera som fristad för katarerna som flydde undan inkvisitionen från bl.a. Montsegur. Den mäktiga katarborgen räknas till en av ”Carcasonnes söner” och stod emot den ökände Simon Montforts attacker.

För att riktigt njuta av det heliga landskapet kommer vi vandra i älvrikets gröna naturlabyrint i Nebias, mitt i hjärtat av katarbygden, för att återuppleva och integrera Paradisets förlorade eter och tända upp vårt eteriska hjärta.

I Rennes-le-Chateau som bär hela Maria Magdalenas esoteriska lära i sitt sköte och i sin röda jord kommer vi uppenbara det flammande hjärtats mysterier. Byn sägs inneha en ofantlig skatt som omtalas vara allt från förbundsarken, Maria Magdalenas sanna lära eller grav, Jesu grav, den heliga graalens boning, tempelriddarnas skatt, katarernas skatt… En alkemisk skattkammare mitt i en Venusportal!

En fri halvdag för egna vandringar, meditationer och sköna bad är också inplanerad!!

Därtill kommer alla deltagare få bereda var sitt eget minielixir av ”det flammande hjärtat” som kan konsekreras på alla heliga platser och då inte minst under den heliga graalens ceremoni
på Montsegur.

Vi avslutar i det magiska Foix med sitt sagoslott och sin gamla stadsdel där finns möjlighet för shopping. Vi hedrar här Foix-släkten och då inte minst Esclarmonde de Foix som bär fanan högt om kärlekens kyrka.

Det blir en resa fylld med guldkorn där hjärtas låga kan flamma åter av helig kärlek och visdom. Därtill inspireras vi av den sköna franska naturen och njuter av det franska kökets läckerheter.

Pris 6600 kr varav 1600 kr betalas i anmälningsavgift till bg 5061-6168 Alkemiska Akademin. I kostnaden för denna makalösa färd längs med Hjärtats väg ingår utbildning, utbildningsmaterial, initierad vägledning, inträden, unika ritualer och meditationer, hotellbokningsservice mm.

Boendet tillkommer: boendekostnad för del i dubbelrum är 4000 kr och del i trippelrum är 3000 kr vilket vi ber dig betala till Akademin senast 31 mars. Enkelrum kan bokas i mån av plats mot tillägg. Festmiddag ingår i rumspriset!

Du bokar själv flyg (ca 2000 kr) efter rekommenderade tider så att du befinner dig på Toulouse flygplats senast 14.30 och lämnar Toulouse kring 17. OBS! Vi hämtar och lämnar på Toulouse flygplats i anslutning till dessa tider. Om du kommer andra tider så ansvarar du själv för att ta dig till eller från vårt boende nära Quillan.

Datum: 29 maj – 3 juni (5 nätter)

Det är begränsat med platser så anmäl dig snarast för att uppleva denna heliggörande resa! Maila info@alkemiskaakademin.se för att bekräfta att det finns plats. Resterande belopp betalas senast 31 mars 2017.

Hjärtligt välkomna!

Katarina & Tommy

www.alkemiskaakademin.se

 

Aktuellt
  • Lör 20/1/2018: Alkemiutbildning helg 1
  • Lör 5/5/2018: Alkemiutbildning helg 2
  • Mån 28/5/2018: Alkemisk resa till Sydfrankrike 2018
WPEC is proudly sponsored by
True Media Concepts
Nyhetsbrev
Visdomsord
“Jag är naturens ägg,
som blott den vise känner,
vilken med fromhet och blygsamhet
låter mikrokosmos stiga upp ur mig”