Alkemisk teaterkurs

Den nya mannenAtt se den stora världen

Vill du skina klart som den stjärna vi alla är? Har du svårt att ta plats och uttrycka din unika gåva? Vill du upptäcka ditt skapande jags enorma förmågor? Då kanske Alkemisk Teater skulle passa dig! Kursen riktar sig både till teatervana och nybörjare.

Genom att kombinera teaterns helande och inspirerande skapandeprocess med uråldrig alkemisk visdom har vi utvecklat en fantastisk alkemisk teatermetod som för oss bortom rädslor och begränsningar. Genom att öppna upp våra inre skaparresurser har vi en möjlighet att vara äkta både mot oss själva, på scenen och i livet i stort.

Kursledare: Katarina Falkenberg är alkemist och författare med många års studier i alkemi och teater bakom sig på bl.a. SStjärnans tarotkorttockholms Universitet. Under 90-talet kunde hon ses på många av Stockholms teaterscener och hon är även utbildad dramapedagog vid Stockholms Kulturskola. Sedan 1993 har hon hållit kurser och utbildning i teater, alkemisk teater och alkemi. Tommy Westlund är alkemist och arbetar med Katarina inom Alkemiska Akademin med att hålla alkemiska utbildningar, föredrag och salonger för att sprida den eviga visdomstraditionen. Han är utbildad psykosyntesterapeut med en inriktning på alkemi och kabbala.

Fredag: 19-21 Föredrag ALKEMI – DET KOSMISKA DRAMAT (Öppet för alla, pris 150 kr)

Lördag: 11-18 Workshop (endast föranmälan)

Söndag: 11-17 Workshop (endast föranmälan)

Max 10 deltagare så anmäl dig snarast om du vill vara säker på att få en plats.

Anmälan: maila till info@alkemiskaakademin.se

Alkemisk teaterkurs

Aktuellt
  • Ons 13/5/2020: Alkemisk pilgrimsresa till Prag
  • Tis 4/8/2020: Graalresa till England
WPEC is proudly sponsored by
True Media Concepts
Nyhetsbrev
Visdomsord
“I klippan aflar sig merkuren
Sök ingen hemlighet i den.
Han är en symbol utaf Naturen
Och hon en bild af himmelen.
Ej i nyfikenhetens degel
Än guldet krönte forskarns hopp.
Är dygden ej din vishets regel
I rök din vishet löses opp.”
- Stagnelius