Prästdonnans heliga resa

 Apostolisk prästvigning

Inom loppet av en vecka har jag blivit både RiddarDonna och Präst!

Och de fantastiska dagarna där emellan har jag väglett härliga pilgrimsvänner längs med de Heliga Mariornas fotspår i Provence och Camargue. Det är en maxad vecka även för en alkemist, prästinna, riddare och numera präst. Förra fredagen blev jag upptagen under en helig ceremoni i Johannes kyrka i en dynastisk riddarorden med anknytning till Aragonien. Denna storslagna dag avslutades lika storslaget som den börjat med festmiddag i Grand Hotells vinterträdgård. Som tidigare invigd riddare i de esoteriska traditionerna leder jag Riddarutbildning i Graaltraditionen men det var fint att upptas även i ett mer exoteriskt Riddarskap som verkligen visade att inre och yttre lära kan komplettera varandra.

I fredags blev jag Apostoliskt prästvigd i Eglise Gnostique genom en stark och helig ceremoni på stenpiren ut i havet ungefär där den heliga familjen tros ha stigit i land i Saintes Maries de la mer. Jag fick mina tidigare invigningar i den gnostiska kyrkan för många år sedan uppe i tornet på Montsegur. På samma graalberg som jag innan dess mottagit Sophias duva med den heliga graalen varefter jag grundade Sophiatemplet i hennes namn och ära. Saintes Maries de la mer och Montsegur är för mig några av de mest heliggörande invigningsplasterna på vår Moder Jord.

För mig som Översteprästinna i Sophiatemplet tjänande gudinnan och det heligt feminina sedan lång tid om inte evig, är det med förundran och glädje som jag nu lägger mitt hjärta i Faderns och hans riddares och Prästers omsorg och försorg. Jag ser verkligen fram emot att verka i tillsammans med andra som söker skapa en bättre värld genom ridderlighet, prästerskap och medmänsklighet och självklart Gudinnerlighet. Prästen och Prästinnan i mig är nu förenade i ett alkemiskt bröllop tjänande gudomen i sin fullhet och helhet i både inre och yttre lära.

Läs mer här:

http://nouw.com/Alkemina/prastdonna-katarinas-heliga-resa-25662142

 Pilgrimsgruppen