Husalkemisten funderar

Husalkemisten funderar (målning av Wyck)

Husalkemisten funderar på möjligheten att skriva ned tankar och funderingar i någon form av bloggformat, så som de kan föreligga för en praktiserande alkemist i början av 2000-talet. Att så att säga öppna upp en dörr inåt mot det ostrukturerade kaoset, där reflektioner kring inre och yttre fenomen uttalas utan krav på yttre struktur, koherens eller mening; men som på olika sätt tjänar det gudomliga ovan och nedan, inom och utom, och således måhända kan inspirera, glädja eller chockera läsaren.

/HA 2010-01-11

Kommande evenemang
  1. Distansutbildning i alkemi

    2020/02/10 - 2021/02/10
  2. Alkemisk pilgrimsresa till Prag

    maj 13 - maj 17
  3. Graalresa till England

    augusti 4 - augusti 9
Facebook
Facebook Pagelike Widget
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev